Learn about us

Ας γνωριστούμε

Τα στελέχη είναι το μεγαλύτερο ατού της εταιρείας μας.  Είμαστε μια ομάδα με πάθος και αγάπη για αυτό που κάνουμε. Γνωρίζουμε τις παγκόσμιες τάσεις που επικρατούν στον τουρισμό, ερχόμαστε σε επαφή με νέες κουλτούρες, αλληλεπιδρούμε με ανθρώπους και "συλλέγουμε" εμπειρίες..
Professional people
.

Σχεδιάσαμε τις υπηρεσίες μας με κύριο σκοπό την παροχή μιας αξέχαστης εμπειρίας τόσο στους ιδιοκτήτες του καταλύματος όσο και στους επισκέπτες. Προσφέρουμε μια ολόπλευρη υπηρεσία στους επισκέπτες μας, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να σας απαλλάξουμε από όλες τις διεργασίες που σχετίζονται με τη διαχείριση και ενοικίαση του ακινήτου σας, μεγιστοποιώντας το εισόδημά σας καθώς και την ικανοποίηση του επισκέπτη σας.

Our services

Τι σας προσφέρουμε

Επαγγελματική Φωτογράφιση

Προφίλ
καταχώρηση

Booking Management

Υποστήριξη πελατών
24/7

Portal
Ιδιοκτήτη

Υπηρεσίες
Υποδοχής

Δυναμική
Τιμολόγηση

Κορυφαία
Καθαριότητα

Υψηλής ποιότητας
Αναλώσιμα

Συντήρηση
Ακινήτου

Ταξιδιωτικές
Υπηρεσίες

Διαχείριση Κρατήσεων
Ξενοδοχείων

Leasing
Καταλυμμάτων

Επιπρόσθετες
Υπηρεσίες

Naxos BnB

Όραμα μας είναι να αποτελούμε κορυφαίο σημείο αναφοράς στον τομέα του τουρισμού και της διαχείρισης ακινήτων στην Νάξο!

Find out our services

Αναλυτικά

Επαγγελματική Φωτογράφιση

Το Airbnb είναι συχνά γεμάτο με καταχωρήσεις ακινήτων στην περιοχή σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα υπάρχουν καταλύματα που φαίνονται πιο ελκυστικά σε σύγκριση με τα δικά σας. Λόγω του συνεχώς αυξανόμενου ανταγωνισμού, θα είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η δική σας καταχώριση ξεχωρίζει από το πλήθος. Σύμφωνα με την Airbnb, οι καταχωρίσεις με επαγγελματική φωτογράφιση κερδίζουν κατά μέσο όρο 40% υψηλότερο εισόδημα από άλλες καταχωρίσεις στην περιοχή τους. Συνεπώς, η επαγγελματική φωτογράφιση θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Οι φωτογραφίες της ιδιοκτησίας σας είναι ένας από τους κορυφαίους λόγους που οι επισκέπτες επιλέγουν να κάνουν κράτηση. Η προβολή των καλύτερων χαρακτηριστικών, με φωτεινότερο φόντο και ευρύχωρη διαρρύθμιση θα έχει περισσότερες πιθανότητες να τραβήξει την προσοχή ενός ενδιαφερόμενου επισκέπτη. Εγγυόμαστε, ότι οι φωτογράφοι μας θα αποτυπώσουν την πραγματική ομορφιά της ιδιοκτησίας σας με εικόνες που θα ξεχωρίζουν από το πλήθος, ώστε οι επισκέπτες να γνωρίζουν αμέσως ότι το σπίτι σας είναι μια τέλεια επιλογή.

Προφίλ-Καταχώρηση

Κάθε καταχώριση έχει ένα μοναδικό, εντυπωσιακό προφίλ με λεπτομερή περιγραφή που συντάσσεται από την εσωτερική μας ομάδα, και η οποία βοηθά στη δημιουργία μιας πιο ελκυστικής και ενημερωτικής καταχώρισης δίνοντας έμφαση στα πλεονεκτήματα του κάθε ακινήτου.

Booking Management

Επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους προς φιλοξενία επισκέπτες τόσο πριν όσο και μετά την κράτηση στο κατάλυμα καθώς και κατά την διάρκεια της παραμονής τους σε αυτό.

Υποστήριξη πελατών 24/7

Οι επισκέπτες λατρεύουν να αισθάνονται <<ασφαλείς>> γνωρίζοντας ότι σε οτιδήποτε προκύψει με το ταξίδι τους έχουν άμεση γρήγορη και υπεύθυνη ενημέρωση, ειδικά σε κρίσιμες περιστάσεις, όπως ακυρώσεις/καθυστερήσεις πτήσεων-πλοίων κτλ.

Portal Ιδιοκτήτη

Μέσα από το portal του ιδιοκτήτη, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση ενοικίασης της ιδιοκτησίας σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

Υπηρεσίες Υποδοχής

Υποδεχόμαστε τους φιλοξενούμενους σας τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρηση τους από το κατάλυμα σας.

Δυναμική Τιμολόγηση

Χάρη στη στρατηγική τιμολόγησης μας, που αποτελείται από έναν πρωτοποριακό αλγόριθμο δυναμικής τιμολόγησης και την εκτεταμένη γνώση μας για την τοπική αγορά, προσπαθούμε να επιτύχουμε την υψηλότερη τιμή ανά βράδυ, με τα υψηλότερα επίπεδα πληρότητας.

Κορυφαία Καθαριότητα

Το κατάλυμα και τα κλινοσκεπάσματα καθαρίζονται επαγγελματικά πριν από κάθε άφιξη και μετά από κάθε αναχώρηση.

Αναλώσιμα

Εφοδιάζουμε στην αρχή της τουριστικής σαιζόν κάθε ακίνητο με αναλώσιμα υψίστης ποιότητας, όπως χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, κρεμοσάπουνο, απολυμαντικά, χαρτομάντηλα και πολλά άλλα.

Συντήρηση Ακινήτου

Έχοντας πάντα αίσθημα ευθύνης φροντίζουμε το διαμέρισμά σας και το διατηρούμε σε εξαίσια κατάσταση. Φθορές από υγρασία ή χαλασμένη ηλεκτρική συσκευή; Είμαστε πάντα έτοιμοι να λύσουμε τα προβλήματα σε αυτές τις απρόσμενες στιγμές . Πριν και μετά από κάθε κράτηση, καθώς επίσης και κατά την διάρκεια του χειμώνα η NaxosBnb εκτελεί ενδελεχείς ελέγχους στο ακίνητό σας για να διασφαλίσει ότι είναι σταθερά σε άψογη κατάσταση. Έπίσης κατά την διάρκεια του χειμώνα πραγματοποιούμαι επισκέψεις στο κατάλυμα σας μία φορά τον μήνα, ελέγχουμε την κατάσταση του και σας στέλνουμε βιντεοληπτικό υλικό για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει.

Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

Ορμώμενες από τις ανάγκες των ταξιδιωτών για αναζήτηση συνεχώς ιδιαίτερων εμπειριών μόλις φτάσουν στους προορισμούς τους, προσφέρουμε μια πληθώρα υπηρεσιών. Ξεκινώντας από τις πιο απλές ,όπως μεταφορά από και προς το κατάλυμα ή πιο εξατομικευμένες όπως , ημερήσιες εκδρομές με λεωφορείο – σκάφος ή μαθήματα μαγειρικής και πολυάριθμες ακόμα υπηρεσίες από το δίκτυο συνεργαζόμενων επαγγελματιών μας

Διαχείριση κρατήσεων

Η διαχείριση κρατήσεων είναι ένα από τα σημαντικότερα τμήματα ενός ξενοδοχείου, καθώς με σωστή στρατηγική, μπορεί να αυξήσει άμεσα το κέρδος της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαχείριση και οργάνωση των κρατήσεων. Στόχος μας είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η αύξηση της πληρότητας, κυρίως μέσω των απευθείας κρατήσεων. Με σωστή διαλογή και διαχείριση των καναλιών πώλησης, απογειώνουμε τις απευθείας κρατήσεις του ξενοδοχείου σας και μεγιστοποιούμε το περιθώριο κέρδους. Στην NaxosBnb αφοσιωνόμαστε στο να χτίσουμε σωστά το Revenue Management, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις πωλήσεις για την κατάλληλη υπηρεσία στον κατάλληλο επισκέπτη, την κατάλληλη στιγμή και στην κατάλληλη τιμή. Το Revenue Management με άλλα λόγια είναι η ανάγκη αναπροσαρμογής των τιμών του καταλύματος με βάσει τις ανάγκες του καταλύματος και τη ζήτηση των επισκεπτών ανά τουριστική σεζόν, με στόχο την επίτευξη μείωσης των εξόδων και αύξησης των εσόδων. Η άρτια καταρτισμένη ομάδα μας ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα των πελατών σας μέσω email ή τηλεφώνου, με επαγγελματισμό και ευγένεια, μεταφέροντας εξαρχής το αίσθημα της ζεστής Ελληνικής φιλοξενίας.

Leasing Καταλυμμάτων

Mισθώστε το ακίνητο σας είτε πρόκειται για ξενοδοχειακό είτε για πολυτελή κατοικία . Μισθώσεις πάσης φύσεως ακινήτων (ξενοδοχειακών ή πολυτελών κατοικιών), όπου ο ιδιοκτήτης έχει ανάγκη να απεμπλακεί τελείως από τις υποχρεώσεις και θέλει να παραμείνει ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η εταιρεία με τη σειρά της αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση του ακινήτου με στόχο τη δημιουργία υπεραξίας και τη σταθερή και βιώσιμη απόδοση μισθωμάτων για τον ιδιοκτήτη.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Εσωτερικής διακόσμησης
Υπηρεσίες Κατασκευής Ιστοσελίδας
Διαχείριση Social Media
What mean success for us...

Τι σημαίνει επιτυχία για εμάς!

Οι αξιολογήσεις με ενθουσιώδεις και ειλικρινείς κριτικές αποτελεί τον στόχο μας.. Κάνουμε τα πάντα για να ξεχωρίσει το κατάλυμμα σας απο τον ανταγωνισμό και γρήγορα να χαρακτηριστεί ως super host. Επιδιώκουμε να προπορεύεται, σε εμφάνιση, στα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην εκάστοτε ψηφιακή πλατφόρμα. Στόχο μας αποτελεί και η αύξηση των ημερών πληρότητας του, η αύξηση της διαθέσιμης τιμής του και συνεπώς.. το μεγαλύτερο εισόδημα για εσάς!!
Testimonials & reviews

Τι λένε για εμάς

15 +
καταλύμματα
10 +
Προτάσεις εκδρομών
500 +
Ευχαριστημένοι Ταξιδιώτες
15 +
Ευχαριστημένοι πελάτες