Don't miss ...
H Νάξος έχει απεριόριστες προτάσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας

Νάξος

Η Νάξος είναι το νησί των μεγάλων αντιθέσεων με πλούσια αρχαιολογική- πολιτιστική – γαστρονομική παράδοση. Σμαραγδένιες ακρογιαλιές, πανέμορφα γραφικά χωριά και  υπέροχο ντόπιο φαγητό είναι μερικοί οι λόγοι για τους οποίους ο επισκέπτης θα μαγευτεί από το νησί της Αριαδνης!
Παρακάτω αναγράφονται δραστηριότητες καθώς και ανέσεις όπου παρέχονται στο νησί και θα διασφαλίσουν  επιτυχώς της διαμονής σας.
Επικοινωνήστε μαζι μας και θα σας ενημερώσουμε με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας απαντήσει πολύ σύντομα

Οινογαστρονομικές δραστηριότητες

Για τους επισκέπτες ενός τόπου οι γαστρονομικές απολαύσεις δεν περιορίζονται μόνο στο καλό φαγητό. Υπάρχουν επίσης ορισμένες δραστηριότητες γαστρονομικού ενδιαφέροντος που μας επιτρέπουν να εμβαθύνουμε στο γαστρονομικό πολιτισμό του τόπου και να μάθουμε πράγματα χρήσιμα και συναρπαστικά.  
Τέτοιες δραστηριότητες είναι λ.χ. τα μαθήματα μαγειρικής, η επίσκεψη σε ένα μουσείο κρασιού ή σε ένα παλιό αναστηλωμένο ελαιοτριβείο, η παρακολούθηση μιας εκδήλωσης γαστρονομικού ενδιαφέροντος ή η συμμετοχή σε μια οργανωμένη γαστρονομική εκδρομή. Μην ξεχάσουμε και το shopping, καθώς πολλοί επισκέπτες ενός τόπου θέλουν να αγοράσουν τα χαρακτηριστικά του τρόφιμα και ποτά για δική τους χρήση ή για δώρο.
Μην ξεχάσουμε και το shopping, καθώς πολλοί επισκέπτες ενός τόπου θέλουν να αγοράσουν τα χαρακτηριστικά του τρόφιμα και ποτά για δική τους χρήση ή για δώρο.

Sports

Για τους φίλους των sports η Νάξος προσφέρει μια πανδαισία δραστηριοτήτων συνδυάζοντας την μαγεία των παραλιών της, με τις στεριανές απολαύσεις της. Οι ατελείωτες αμμουδερές παραλίες σε συνδυασμό με τους βοριάδες προσφέρουν… πραγματικά ανεπανάληπτες συγκινήσεις, ενώ για τους λιγότερο fun των extreme sports, υπάρχουν jet ski, κανό, θαλάσσια ποδήλατα για… ήσυχες περιπλανήσεις πάνω στο κύμα.
Για τους λάτρεις των θαλάσσιων sports υπάρχουν κέντρα windsurfing και kitesurfing στην Μικρή Βίγλα, τον Άγιο Γεώργιο, και την Πλάκα πλήρως οργανωμένα με άρτιο εξοπλισμό..

Θαλάσσια σπορ

Kite surf-wind surf

Η μαγεία του βυθού θα σας μαγέψει. Με τις καταδύσεις μπορείτε να παρατηρήσετε την υδρόβια ζωή του Αιγαίου πελάγους.

Καταδύσεις

Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, μοτοποδήλατο ή ποδήλατο και να βρεθείτε σε μέρη που θα σας συγκλονισουν από την ομορφιά τους.

Ενοικιάσεις

Αυτοκινήτων

Απολαύστε τις πανέμορφες παραλίες της Νάξου και τον γύρω νήσων με ένα ιστιοπλοϊκό ή ταχύπλοο σκάφος.

Ενοικιάσεις

Σκαφών

Ο γύρος του νησιού με ιστιοπλοϊκό ή καϊκι θα σας καταπλήξει. Θα προσεγγίσετε απόμερες παραλίες και θα δείτε το νησί με "άλλη" ματιά.

Κρουαζιέρες

στην Νάξο

Τα Κουφονήσια βρίσκονται πολύ κοντά στην Νάξο και είναι κρίμα να μην τα επισκεφτείτε για να δείτε από κοντά τον λόγο που είναι ξακουστά!

Κρουαζιέρες

στα Κουφονήσια

Εαν θέλετε επαγγελματία φωτογράφο για κάποιο special event ή για οτιδήποτε άλλο επικοινωνήστε μαζί μας!

Επαγγελματική

φωτογράφιση

Έχετε την δυνατοτήτα να παρακολουθήσετε μαθήματα μαρμαρογλυπτικής!

Μαθήματα

μαρμαρογλυπτικής

What mean success for us...

Τι σημαίνει επιτυχία για εμάς!

Οι αξιολογήσεις με ενθουσιώδεις και ειλικρινείς κριτικές αποτελεί τον στόχο μας.. Κάνουμε τα πάντα για να ξεχωρίσει το κατάλυμμα σας απο τον ανταγωνισμό και γρήγορα να χαρακτηριστεί ως super host. Επιδιώκουμε να προπορεύεται, σε εμφάνιση, στα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην εκάστοτε ψηφιακή πλατφόρμα. Στόχο μας αποτελεί και η αύξηση των ημερών πληρότητας του, η αύξηση της διαθέσιμης τιμής του και συνεπώς.. το μεγαλύτερο εισόδημα για εσάς!!
Our properites

Ακίνητα που διαχειριζόμαστε