Get to know us

Το όραμα μας

Η συνεργασία μαζί μας θα δικαιώσει την επιλογή σας!

Όραμα της NaxosBnb είναι να προσφέρει ποιοτικές, αξιόπιστες, ανταγωνιστικές και καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες, έτσι ώστε να  αποτελεί κορυφαίο σημείο αναφοράς στον τομέα του τουρισμού και της διαχείρισης ακινήτων στο νησί της Νάξου.

Οραματιζόμαστε, μέσα στα επόμενα χρόνια, να αποτελούμε πρότυπο για τον κλάδο μας καταφέρνοντας να διατηρούμε υψηλά standards που θα ξεχωρίζουν.

Απαρτιζόμενοι από ταλαντούχους ανθρώπους οι οποίοι διαθέτουν  υψηλά κίνητρα, στόχους, μεγαλεπήβολο όραμα  επιθυμούμε να είμαστε μια “οικογένεια”,  κυριολεκτικά και μεταφορικά, διεθνούς εμβέλειας, που θα μαχόμαστε καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Naxos Bnb

Οι Αξίες μας

Όλη η ομάδα της NaxosBnb διέπεται από τις ίδιες αξίες και έχει συγκεκριμένους  στόχους και σκοπούς, προκειμένου η επιτυχία να είναι εγγυημένη.

Συνεπώς κάθε μας ενέργεια, όσο αναφορά όλες τις δραστηριότητες και τις συναλλαγές μας, διέπεται από σεβασμό, υπευθυνότητα, και επιχειρηματική ηθική.

Ο εκάστοτε ιδιοκτήτης σπιτιού/ιδιοκτήτης ξενoδοχείου -εν δυνάμει συνεργάτης,  βρίσκεται πάντοτε στο κέντρο της προσοχής μας, γι’ αυτό ενεργούμε πάντοτε με  ομαδικότητα, διαφάνεια και δέσμευση απέναντι σε αυτόν.

Σεβόμαστε πάντοτε τις διαφορετικές απόψεις-ιδέες και  αφουγκραζόμαστε  εποικοδομητικά τις διαφωνίες θεωρώντας τες ως μέσο αποτελεσματικής συνεργασίας.

Λειτουργώντας με επαγγελματισμό  αναλαμβάνουμε πλήρως τις ευθύνες μας απέναντι στους πελάτες μας. Διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης που βασίζονται στην άριστη εξυπηρέτηση, παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες  και αναπτύσσουμε πρωτοπόρες λύσεις. Καταβάλουμε προσπάθειες να βελτιωνόμαστε διαρκώς, τηρώντας πάντα τις υποσχέσεις  μας απέναντι στους συνεργάτες και πελάτες μας.

Η συνεργασία μαζί μας θα δικαιώσει την επιλογή σας!

Naxos BnB

Όραμα μας είναι να αποτελούμε κορυφαίο σημείο αναφοράς στον τομέα του τουρισμού και της διαχείρισης ακινήτων στην Νάξο!

Get to know us

Αποστολή

Η συνεργασία μαζί μας θα δικαιώσει την επιλογή σας!

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας με ασφάλεια και αξιοπιστία, καθώς και μεγιστοποίηση κρατήσεων,  ικανοποιώντας απόλυτα και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες διαμέσου της αναγνώρισης των αναγκών  των ιδιοκτητών, αλλά και αυτές των μισθωτών ή επισκεπτών της χωράς μας.

Στόχος μας, η δημιουργία ενός δικτύου συνεργασιών με επαγγελματίες και έμπιστες επιχειρήσεις, οι οποίες παρέχουν  προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ιδανικές λύσεις για την επίτευξη της επιτυχημένης ανταπόκρισης  στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας. Αποστολή μας είναι διαμέσου των συνεχώς αναβαθμιζόμενων προγραμμάτων και υπηρεσιών μας, να αναλαμβάνουμε μοναδικής ποιότητας ακίνητα σε όλη την Νάξο, να τα αναδεικνύουμε και να τα εξελίσσουμε!

Are you ready to travel?

Tevily is a World Leading Online Tour Booking Platform

Όραμα

Όραμα μας να προσφέρουμε ποιοτικές ,αξιόπιστες, ανταγωνιστικές και καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες.

Αξίες

Κάθε μας ενέργεια διέπετε από σεβασμό, υπευθυνότητα, και επιχειρηματική ηθική.

Αποστολή

Να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας με ασφάλεια και αξιοπιστία, καθώς και μεγιστοποίηση κρατήσεων

Naxos BnB

Έχετε ακίνητο και θέλετε να το εκμεταλλευτείτε;

Why choose us

Σε τι διαφέρουμε και είμαστε μοναδικοί

Η NaxosBnb ξεχωρίζει για την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα της  έχοντας στο ενεργητικό της επιτυχημένες συνεργασίες όπου έχουν αποσπάσει  τις καλύτερες κριτικές.

Για εμάς είναι πολύ σημαντική η δική σας  εξυπηρέτηση, με τρόπο  γρήγορο, οικονομικό, ποιοτικό, πάντοτε με ασφάλεια και συνέπεια, έχοντας την δυνατότητα να προσφέρουμε σε  εσάς ένα ακίνητο σε άψογη κατάσταση και με άριστη αισθητική. Για εμάς προτεραιότητα είναι ο πελάτης να νιώθει ένα αίσθημα ικανοποίησης, το οποίο μετουσιώνεται φεύγοντας σε ένα τεράστιο χαμόγελο..!

Κάτω από το πρίσμα των παραπάνω ενεργειών, έχει καλλιεργηθεί και επιτευχθεί  η αίσθηση της αμεσότητας, της αξιοπιστίας με αποτέλεσμα  η ολοκλήρωση του έργου μας να πραγματοποιείται σε κλίμα απόλυτης εμπιστοσύνης, σεβόμενοι πάνω από όλα τις δικές σας επιθυμίες αλλά και αυτές του επισκέπτη σας.

Όλη η φιλοσοφία της NaxosBnb βασίζεται  στην αγάπη που έχουμε για τον τουρισμό στην χώρας μας επιθυμώντας να αποτελέσουμε την καλύτερη διαφήμιση για αυτήν. Επιθυμούμε να αναγάγουμε την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Νάξο σε έναν must προορισμό, όπου  θα αποτελέσει την καλύτερη επιλογή. Καθώς η απλή διαμονή τους θα μετουσιώνεται σε  «εμπειρία ζωής» μιας και θα νιώθουν  τη ζεστή μας φιλοξενία, την μοναδική μας περιποίηση, τη λεπτομερή και προσεγμένη μας διακόσμηση, με αποτέλεσμα να είμαστε πάντα η επιλογή τους! 

Αγαπώντας λοιπόν τον τουρισμό συνεργαζόμαστε με εταιρείες  που παρέχουν τα ιδανικότερα πακέτα της αγοράς από πλευράς ποιότητας αλλά και τιμής, προσφέρουμε  στην ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας και κατ’ επέκταση δίνουμε τη δυνατότητα ανάδειξης των προϊόντων και των παροχών των συνεργαζόμενων εταιρειών, στηρίζοντας έτσι την εγχώρια οικονομία.

 

What mean success for us...

Ξεχωρίζουμε, μιας και αναλαμβάνουμε τα ακίνητα σας πάντοτε, σαν να είναι δικά μας!